Cursussen

Cursussen

Aanmeldingsformulier  U kunt de link naar het aanmeldingsformulier gebruiken. Dit formulier is digitaal in te vullen. U kunt dit downloaden en opsturen naar het secretariaat of als bijlage aan een mail naar het secretariaat invoegen, of gebruik maken van het aanmeldingsformulier via het tabblad boven aan de pagina.

Eerste hulp beginners. Tijdens de cursus leert u wat u moet doen, maar ook wat u vooral moet laten.

Eerste Hulp (Gevorderden) Om uw diploma geldig te houden dient u uw kennis op peil te houden. Dit kan door het volgen van lessen op onze vervolgcursus.

Reanimatie & AED Blijf niet langer een hulpeloos toeschouwer, maar zorg dat u zelf de vaardigheid van het reanimeren leert en onderhoudt.

Kinder EHBO Kinderen zijn vliegensvlug en als het dan eens misgaat, dan wilt u toch de juiste Eerste Hulp kunnen verlenen.

Jeugd A Deze cursus is bestemd voor groep 7 of 8 van de basisschool zitten. Deze cursus leidt op tot het diploma Jeugd Eerste Hulp Bij  Ongelukken A.

Wij bieden nu ook een twee uur durende workshop aan voor groep 8 van de basisscholen waar geen Jeugd EHBO-lessen worden gegeven. Meer informatie hierover vindt u onder het tabblad "Nieuws".

Kosten van workshops op locatie: op aanvraag