Ook nu hebben we verschilende aanvragen voor EHBO ondersteuning.
DOTO op 9 en 24 maart.
Dirty Hill mountainbike op zaterdag 13 april. Op dezelfde dag ook nog een DOTO wedstrijd.
Vanaf vrijdag 26 april tot en met zondag 28 april staat het foodtruckfestival op het programma.
En naturlijk zijn wij op 27 april weer paraat op Koningsdag.

Op verzoek van organisatoren van evenementen zoals o.a. paarden- en ponyconcoursen, hardloopwedstrijden, voetbaltoernooien en andere sportevenementen verleent onze EHBO vereniging ondersteuning. Er wordt dus regelmatig een beroep op ons gedaan en sommige evenementen mogen zelfs niet plaatsvinden zonder onze hulp. Laat het niet doorgaan van een evenement niet van onze afwezigheid afhangen.

Meld je daarom aan als hulpverlener bij een van de evenementen uit de agenda. Alle hulp is welkom, dus ook een dagdeel of een uurtje is mogelijk.

Voor meer informatie over EHBO bij evenementen of voor het aanmelden als eerste hulpverlener bij een evenement uit de agenda, kunt u contact opnemen met:

evenementen@ehbo-bergschenhoek.nl